Blogi

 

Hauskalla ja sympaattisen mukaansa tempaavalla tavalla lähdemme Promilless Ralli-kiertueelle kesän ajaksi. Starttaamme liikkeelle Oulusta.

15.06.2016

1

Grillikauteen saattaa kuulua erilaiset nautinnot juomienkin muodossa. Haluamme osoittaa, ettei vastuullisuus tarkoita välttämättä ryppyotsaisuutta. Haluamme tarjota promilletesti-tuotteellamme kuluttajille helppoa ja luotettavaa ratkaisua toteuttaa oma vastuullisuus. Jaamme ilosanomaamme festareilla ja tapahtumissa oman pienen, mutta ärhäkän ralliautomme luota.

Bongaa automme, tule juttelemaan. Testaa oma rallikuntosi.

Miten testi toimii – miten se auttaa sinua?

2

Grillikauteen saattaa kuulua erilaiset nautinnot juomienkin muodossa. Haluamme osoittaa, ettei vastuullisuus tarkoita välttämättä ryppyotsaisuutta. Haluamme tarjota promilletesti-tuotteellamme kuluttajille helppoa ja luotettavaa

Promilless-testi perustuu innovatiiviseen painetun älyn teknologiaan. Älypaperille on painettu biokemiallinen anturi, joka tunnistaa syljestä veren alkoholipitoisuuden. Syljen alkoholipitoisuus on täsmälleen sama kuin veressä. Sylkitesti on luotettava ja erittäin tarkka. Promilletesti on helppo kuljettaa mukana esim. lompakossa, rintataskussa tai käsilaukussa ja testitulos on nähtävissä nopeasti.

Toivomme, että pidät tuotteesta ja lähdet rohkeasti kokeilemaan tätä oululaista huippuinnovaatiota tarpeesi vaatiessa. Voit jakaa oman mielipiteesi tuotteesta sosiaalisessa mediassa käyttämällä hashtageja: #promilless#promilletesti #suomalaineninnovaatio #saanajaa #ratissa #vastuullistarallia

Facebook Comments