Enää

ei tarvitse

Arvailla

Enää ei tarvitse arvailla. Promilless on äärimmäisen luotettava ja helppokäyttöinen sylkitestiliuska, joka kertoo nopeasti oletko ajokunnossa. Tarjoamme tuotteet nollan, 0,2:n sekä 0,5:n promillen raja-arvoilla.

Miten promilless toimii?

ENNEN TESTIÄ EI TULE SYÖDÄ, JUODA TAI TUPAKOIDA 15 MINUUTTIIN. Älä käytä purukumia. Varmista ennen testiä, että suussasi on sylkeä. Promilletesti ilmaisee veren alkoholipitoisuuden syljestä.

1
Poista testiliuska foliopakkauksesta.
2
Kasta testiliuska sylkeen 2 sekunniksi niin, että vihreä-keltainen testialue on kieltä vasten. Testi on tulkittavissa kahden minuutin kuluessa. Vihreä kontrollialue voi tummua aikaisemmin. Älä tulkitse testitulosta enää kahden minuutin jälkeen. Vähäinenkin keltaisen testialueen tummuminen tarkoittaa alkoholia veressä.
Vain vihreä kontrollialue on tummunut: veresi alkoholipitoisuus on alle testin indikaatiorajan. Zero-tuotteessa: Veresi alkoholipitoisuus on nolla promillea.
Sekä vihreä kontrollialue että keltainen testialue ovat tummuneet: veresi alkoholipitoisuus ylittää testin indikaatiorajan. Zero-tuotteessa: Veresi alkoholipitoisuus on enemmän kuin nolla promillea. Jos liuskan vihreä kontrollialue ei tummu, toista testi uudella liuskalla. HUOM! Vihreän kontrollialueen tulee tummua aina – se varmistaa testin olevan toimiva.

PIDÄ PROMILLESS MUKANA

MUKANA

Älä arvaile ajokuntoasi. Pidä Promilless-liuska vaikkapa lompakossa, niin säästyt pähkäilyltä.

VENEELLÄ

Varovasti vesillä. Laiturilla tulee joskus otettua muutama. Promilless kuuluu fiksun veneilijän vakiovarusteisiin.

MÖKILLÄ

Lähin kauppa saattaa tarpeen vaatiessa olla kaukana. Pidä muutama Promilless-liuska jemmassa mökilläkin.