Blogi

 

Visuaalista promilletestausta – videoideasta kilpailuun

31.01.2017

Iskevä, tunteisiin vetoava, hauska, äärimmäinen, hulvaton, asiallinen, absurdi tai jotain ihan muuta. Emme aseta tarinan kerronnalle rajoituksia.

Goodwiller Oy haluaa oman alkoholitestin, promilless-tuotemerkin osalta tarjota mahdollisuuden osallistua mainosvideon ideoimiseen ja toteuttamiseen. Etsimme ennakkoluulotonta näkemystä siitä mitä brändi, tuoteinformaatio tai tuotemainos voisivat videon muodossa parhaimmillaan olla. Eli parilla sanalla sanottuna, etsimme tuotteen valmistajaan nähden ulkopuolista näkemystä siitä, miten tuote nähdään tai miten se koetaan, mitä hyötyjä se tarjoaa, miten ja missä sitä voi käyttää ja mitä iloa se mahdollisesti tuottaa.

Koska videot ovat mielestämme mainioin ja tehokkain tapa ilmaista ja visualisoida asia, syntyi ajatus lähteä etsimään yleisön parista uusia raikkaita ideoita ja tuoda ne sitten kaikkien nähtäville Youtube-kanavassamme. Videothan perustuvat ainakin joskus käsikirjoituksiin, hyvät videot hyviin käsikirjoituksiin, joten etsimme myös itse tehtyjen filmatisointien lisäksi niitä hyviä käsikirjoituksia. Eli osallistua voi myös ja ainoastaan käsikirjoituksellakin. Arvostamme molempia, mutta tekijän itsensä ideoima ja filmaama näkemys tuotteesta on varmastikin vertaansa vailla ja tekijöidensä ajatuksen loppuun saakka ehjänä viemä kokonaisuus.

Promilless-promilletestin videoidea voi siis olla valmis filmatisointi tai käsikirjoitus. Sen viesti voi olla iskevä, tunteisiin vetoava, hauska, äärimmäinen, hulvaton, asiallinen, absurdi tai jotain ihan muuta. Emme aseta rajoituksia. Toki kuitenkin pidätämme oikeuden julkaista videot, jos arvostelutuomaristo toteaa hyvää makua rikotun liian paljon. Pieni anarkismi on silti ja silloin tällöin aina paikallaan, mutta sehän riippuu kokonaisuudesta. Parhaan käsikirjoituksen osalta päätämme sitten erikseen sen tuottamisesta kuvalliseen muotoon.

Taustalla näinkin villiin ja miltei rajoittamattomaan toimeksiantoon on se, että yritys haluaa toiminnallaan ja tuotteen brändillä kaikkine rallikiertueineen osoittaa, ettei vastuullisuus tarkoita välttämättä ryppyotsaisuutta ja sormen heristelyä. Haluamme tarjota promilletesti-tuotteellamme kuluttajille helppoa, luotettavaa ja hauskaakin tapaa toteuttaa oma vastuullisuus. Emme lähde saarnaamaan alkoholin haitoista, niin elimistön kuin autoilunkaan kantilta, luotamme kaikkien aikuisten ihmisten ymmärtävän ne itsekin. Emme toisaalta lähde myöskään hehkuttamaan viininmaisteluita tai oluiden salaisuuksiin perehtymistä. Haluamme vain tarjota työkalun sellaisille ihmisille, jotka nyt syystä toisesta nauttivat silloin tällöin alkoholia muodossa tai toisessa, kavereiden kanssa tai yksin, mutta joka tapauksessa haluavat varmistaa, etteivät ainakaan autoilemaan lähde, edes ranskalaistyylisessä seitinohuessa iltapäiväkännissä.

Kilpailu on alkanut päättyen 31.3.2017. Valmiit hyväksytyt videot julkaistaan sosiaalisessa mediassa promilless-tuotteen kanavilla, Youtubessa ja Facebookissa jne. Ja sokerina pohjalla, haluamme palkita parhaan/suosituimman videon 500 €:n rahapalkinnolla. Samalla se tarjoaa mainetta ja kunniaa kullekin osallistujalle. Paras käsikirjoitus palkitaan 200 € rahapalkinnolla, nimen saa halutessaan tässäkin julkisuuteen.

Toivottavasti tämä kilpailu innostaa ihmisiä tarttumaan tarjottuun tilaisuuteen. Odotamme jännittyneinä ja henkeä pidätellen mitä tuleman pitää.

Lisätietoja:
petteri.nara(ät)goodwiller.fi

Facebook Comments