Blogi

 

Voiko edullinen alkoholitesti olla luotettava?

08.07.2016

Lyhyesti vastattuna kyllä voi. Toki tämä riippuu tuotteen toteutuksesta sekä siitä, miten hyvin alkoholin käyttäytyminen ihmisen kehossa on otettu tuotteen suunnittelussa huomioon.
Promilless-testin lähtökohtana on ollut ehdoton testituloksen luotettavuus sekä edullinen hinta kuluttajalle.

Tärkeimmät luotettavuuden takaavat asiat:
1) Alkoholin mittaaminen on toteutettu syljestä. Syljen etanolipitoisuus seuraa veren etanolipitoisuutta hyvin tarkkaan, sylki on ikäänkuin veren peili. Sylkimittaus on valittu nimenomaan testin luotettavuuden sekä helppokäyttöisyyden kannalta.
2) Promilless-testissä mitataan vain yhtä raja-arvoa. Tulos on joko alle tai yli 0,2 promillea. Tuote on pystytty säätämään hyvin tarkkaan tälle alueelle. Mittarityyppinen testi on paljon haastavampi toteuttaa siten, että tulos on tarkka koko mittausalueella.
3) Tuotteen ylivoimainen luotettavuus perustuu siihen, että jokainen Promilless-testi testaa itsensä ja ilmoittaa onko testitulos luotettava. Tämä on toteutettu vihreän kontrollialueen tummumisena, joka kertoo että tulokseen voi luottaa. Tällä estetään väärästä säilytyksestä, vanhentuneesta testistä tai väärästä käytöstä aiheutuneet virheelliset tulokset.

Jotta tuote voi olla aidosti edullinen, se on luontevinta toteuttaa kertakäyttöisenä kokonaan ilman viisareita tai digitaalista näyttöä. Samalla poistuu kalibroinnin tarve, joka tarvitaan aina mittarityyppisissä ratkaisuissa. Promilless-testi on käynyt läpi kliinisen tutkimusohjelman aidossa testiympäristössä, jossa testihenkilöiden tuloksia verrattiin verinäytteen sekä markkinoiden johtavan puhallustestilaitteen tuloksiin. Käy lukemassa ja toteamassa tulokset tuotetiedot-sivuiltamme.

Promilless-promilletesti on markkinoiden ensimmäinen tuote, jolla tuloksen luotettavuus on tuotu aidosti edulliseen hintakategoriaan. Kokeile tuotetta verkkokaupassamme ja anna palautetta; info@goodwiller.fi

Facebook Comments