Blogi

Visuaalista promilletestausta – videoideasta kilpailuun

31.01.2017

Iskevä, tunteisiin vetoava, hauska, äärimmäinen, hulvaton, asiallinen, absurdi tai jotain ihan muuta. Emme aseta tarinan kerronnalle rajoituksia.

Goodwiller Oy haluaa oman alkoholitestin, promilless-tuotemerkin osalta tarjota mahdollisuuden osallistua mainosvideon ideoimiseen ja toteuttamiseen. Etsimme ennakkoluulotonta näkemystä siitä mitä brändi, tuoteinformaatio tai tuotemainos voisivat videon muodossa parhaimmillaan olla. Eli parilla sanalla sanottuna, etsimme tuotteen valmistajaan nähden ulkopuolista näkemystä siitä, miten tuote nähdään tai miten se koetaan, mitä hyötyjä se tarjoaa, miten ja missä sitä voi käyttää ja mitä iloa se mahdollisesti tuottaa.
… Lue Lisää

Facebook Comments

Voiko edullinen alkoholitesti olla luotettava?

08.07.2016

Lyhyesti vastattuna kyllä voi. Toki tämä riippuu tuotteen toteutuksesta sekä siitä, miten hyvin alkoholin käyttäytyminen ihmisen kehossa on otettu tuotteen suunnittelussa huomioon.
Promilless-testin lähtökohtana on ollut ehdoton testituloksen luotettavuus sekä edullinen hinta kuluttajalle.

… Lue Lisää

Facebook Comments

Hauskalla ja sympaattisen mukaansa tempaavalla tavalla lähdemme Promilless Ralli-kiertueelle kesän ajaksi. Starttaamme liikkeelle Oulusta.

15.06.2016

1

Grillikauteen saattaa kuulua erilaiset nautinnot juomienkin muodossa. Haluamme osoittaa, ettei vastuullisuus tarkoita välttämättä ryppyotsaisuutta. Haluamme tarjota promilletesti-tuotteellamme kuluttajille helppoa ja luotettavaa … Lue Lisää

Facebook Comments

Onko ajokunto mahdollista varmistaa luotettavasti ja nopeasti kertakäyttöisellä testillä?

07.06.2016

Kyllä on. Oululainen startup –yritys Goodwiller Oy esittelee uuden innovaationsa, kertakäyttöisen Promilless -promilletestin, tiistaina 7.6. painetun älyn teknologioihin keskittyvässä Prinse16 –tapahtumassa Oulun yliopistolla.

Promilless on kertakäyttöinen promilletesti, joka kertoo veren alkoholipitoisuuden nopeasti ja luotettavasti syljestä. Goodwiller Oy on kehittänyt älypaperiteknologiaan perustuvan innovaationsa yhteistyössä VTT:n kanssa. Promilless on täysin uudenlainen … Lue Lisää

Facebook Comments

Kertakäyttöinen promilletesti lopettaa ajokunnon arvuuttelun

07.06.2016

Oululaisen Goodwiller Oy:n uusi innovaatio on nyt tuotu päivänvaloon. Promilletesti on saatavilla verkkokaupasta ja syksyllä myynti laajenee myös vähittäiskauppoihin.

Oululaisen startup-yritys Goodwiller Oy:n kehittämä kertakäyttöinen Promilless –testi tuo uuden ja luotettavan tavan veren alkoholipitoisuuden selvittämiseen. Älypaperiteknologiaan pohjautuva innovaatio selvittää syljestä helposti ja nopeasti, onko henkilö ajokunnossa. Testi on tarkoitettu vastuullisille kuluttajille … Lue Lisää

Facebook Comments